WEBINARJI, PREDSTAVITVE, …

 

Z velikim veseljem sporočamo, da bomo 26. septembra sodelovali s podjetjema APLITOP in ZWSOFT pri predstavitvi lastnih CAD in GIS programskih rešitev.

Med ostalim bomo predstavili GIS rešitev APLITOP, ki deluje na najnovejši različici CAD programske opreme ZWCAD 2024, s poudarkom na novi funkciji, oblaku točk.

Iz prve roke spoznajte potek dela z našimi aplikacijami za analizo terena, brezhibno integracijo podatkov iz GNSS, oblakov točk LIDAR in skenerja SLAM.

Podrobnejše informacije glede omenjene predstavitve:

 

 

 

 

Vljudno vabljeni!

 

… ter novosti v aplikaciji SPATIAL MANAGER.

 

Če smo bili uporabniki z dosedanjimi različicami priljubljenega ZWCAD programskega dodatka SPATIAL MANAGER zadovoljni, potem nas bo nova različica naravnost navdušila.

Številne funkcije aplikacije »Spatial Manager« kot so npr.: uvoz, izvoz, kartiranje, itd., lahko izvedejo postopek transformacije koordinat od vira do cilja povsem samodejno, kot del zaporedja, ki ga izvajajo te funkcije.

 

To pomeni, da bo aplikacija izračunala geometrijsko transformacijo med izvornimi in ciljnimi podatki, ki bo odvisna od izbranih koordinatnih sistemov. Transformacije z uporabo t.i. »Grid« datotek, so najnatančnejša metoda za pridobivanje z interpolacijo spremenjenih geometrij.

 

 

Določene transformacije koordinat (NTv2, itd.) se pri procesiranju poslužujejo ene ali več Grid datotek. Nekatere izmed globalno najpogosteje uporabljenih Grid datotek, so že vključene v samo aplikacijo, medtem ko bodo nekatere druge podala navodila, od kod jih prenesti. Običajno so ta navodila podana v obliki URL zapisa za prenos.

Kljub obstoječi Grid datoteki, nudi aplikacija izbor alternativne Grid datoteke. Slednje omogoča uporabo najnatančnejše oz. najnovejše mreže, ki je trenutno na voljo.

 

 

 

TRANSFORMACIJA KOORDINATNEGA SISTEMA DOKUMENTA

Orodje za transformacijo koordinatnega sistema (CRS) v enem samem koraku, je eno izmed orodij, ki jih uporabniki aplikacije SPATIAL MANAGER najbolj cenijo.

 

 

 

 

ZAJEM IN UVOZ SLIK Z GOOGLE EARTH (.GEPRINT)

Google Earth omogoča shranjevanje katerekoli slike zemljevidov, ki so prikazani na zaslonu in sicer glede na trenutno aktivna mesta in plasti, skupaj s konfiguracijsko datoteko.

 

 

 

UVAŽANJE GEO-REFERENCIRANIH RASTRSKIH SLIK

Rastrske datoteke geografskih dokumentov pogosto uporabljajo vsi, ki delajo v okoljih GIS ali kartiranja, saj lahko vključujejo ortofoto posnetke, skenirana geografska območja, itd.

 

 

 

Za podrobnejše informacije smo Vam rade volje na razpolago.

Želimo Vam obilo zadovoljstva in uspehov ob uporabi naših profesionalnih programskih rešitev.

Vaša ekipa ZWCAD SLOVENIA (CAX d.o.o.)


Vaše povratne informacije nam bodo pomagale uporabniško izkušnjo še dodatno izboljšati. Že v naprej se zanje lepo priporočamo.

Hvala vam za vaše povratne informacije!